werkwijze

Werkwijze

Na ontvangst van uw opdracht wordt er een ontwerp gemaakt.  Als u dit hebt goedgekeurd, wordt er verdergegaan. Gedurende de schilderfase, wordt van tijd tot tijd de voortgang getoond. De levertijd is afhankelijk van de techniekkeuze, de complexiteit van het onderwerp en de agenda van de schilder. Reken voor de droge technieken op een termijn van ongeveer 4 weken. Olieverfschilderijen duren minstens 2 maanden, omdat er in meerdere lagen wordt geschilderd, die tussentijds moeten drogen. Bovendien wordt het schilderij nog voorzien van een beschermlaag na voltooiing van het schilderij. Vernis kan pas 1 maand na voltooiing opgebracht worden. De tekentechnieken zijn na voltooiing klaar en kunnen dan overhandigd worden.


De prijslijst is gebaseerd op 1 hoofdonderwerp met een eenvoudige achtergrond. Indien u bijv. een extra portret wilt toevoegen of indien u een uitgewerkte achtergrond wilt, wordt er 10 % extra in rekening gebracht. Ook hiervan wordt vooraf een ontwerp gemaakt zodat u de verhoudingen kunt beoordelen.


Als het schilderij of de tekening af is, stuur ik u per mail een afbeelding hiervan. Indien u nog zaken wilt laten veranderen, dan kan dat. Zo niet, dan wordt, als ook de rest van de prijs is ontvangen, het werkstuk verzonden of in overleg opgehaald.


Inlijsten kunt u zelf laten doen, maar kan in overleg ook geregeld worden. Een olieverfschilderij mag niet achter glas, de andere technieken kunt u in een passe-partout achter museumglas laten inlijsten, Door het passe partout wordt het formaat van deze werkstukken wel groter.

Gert Koetsier

Ooster Oenerweg 36

8167 PD Oene


Tel: 0578 - 642800

mob: 06 - 57255407

Naast realistisch kunstschilder is Gert ook glazenier. Ook daarmee laat hij zijn veelzijdigheid zien.


© Copyright. All Rights Reserved.

KvK nr: 0034598155